Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se

Presentkort företag

Speciella erbjudanden kring gåvokort och presentkort

Vi på Connect Marketing erbjuder presentkort för företag i många kategorier och prislägen, från 90 kronor och upp till 5 000 kronor. Vi säljer också gåvokort där ni själva kan välja belopp. Några exempel på utmärka erbjudanden just nu:

knivset

Mannerströms Gåvorkort Exclusive – 3-delars knivset

Alla vet väl vem Leif Mannerström är – vår kanske mest folkkäre kock. Han har genom åren drivit många krogar och restauranger, både i Sverige och på Kanarieöarna. Han har också varit en av domarna i svenska Masterchef.

Presentkortet Exclusive med 3-delars knivset är en unik gåva som innehåller både ett presentkort och ett knivset i hög kvalitet. Setet består av en kockkniv, en brödkniv och en skalkniv. Dessutom medföljer ett presentkort där mottagaren får välja en gåva på angiven webbplats.

Mer info / köp

eat1002

EatSweden Stockholm 2020

EATSweden är en serie presentkort där man kan besöka 12 krogar och restauranger och äta en god middag. Två personer äter en god middag men betalar bara för en.

Varje år väljs nya matställen ut och i år kan du bland annat besöka Glashuset, The Old Smokehouse och Marco’s. Presentkort finns också för Göteborg och Malmö samt ett VEGO-kort för Stockholm.

Mer info / köp

glasklart

Glasklart 360

Presentkortet Glasklart är gåvan som innehåller produkter från Orrefors och Kosta Boda.

Här möts design och funktion i en oslagbar kombination, gåvor som pryder sin plats även hos dem mest kräsne mottagare.

Mottagaren väljer produkter från ett urval av vackra gåvor.

Mer info / köp

media

Media Card Large

Media Card är ett presentkort som är sprängfyllt med action, drama eller romantik – det är helt upp till mottagaren att bestämma. Här får dina anställda möjligheten att välja ur ett enormt bibliotek av film, ljudböcker, pocketböcker, e-böcker eller tidningsprenumerationer. De kan välja mellan:

  • 3 pocketböcker
  • 1 prenumeration
  • 1 ljudbok
  • 1 e-bok
  • 8 filmer

Mer info / köp

Kostnadsfritt förslag

Beskriv snabbt nedan hur många anställda ni är och annat som är relevant att veta,
så återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag!