Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se

Presentkort företag

Om Oss

Connect Marketing såg dagens ljus redan 2002, och med åren har vi byggt upp en stabil grund att stå på. Vår kundkrets består av allt från det lilla företaget till stora bolag, förvaltningar och organisationer runt om i landet – och världen. Malmö Stad, Berendsen, Best Western Hotels och Sector Alarm är några av dem.

Vi är ledande i Sverige när det kommer till presentkort till företag. Här hittar du gåvor inom en rad kategorier, företagsjulklappar och reklamprodukter av alla de slag, bland annat profilkläder och arbetskläder, pennor och julklappar. I vårt sortiment hittar du dessutom mängder av miljövänliga produkter. Om vi får lov att skryta lite, så är vi Skandinaviens största kedja inom företagsprofilering, med över 150 återförsäljare i Norden.

Hos oss på Connect Marketing kan du välja och vraka mellan olika kampanjer, med varor som är som skräddarsydda för att ge bort som julklapp eller present. Vårt enorma utbud består av produkter från över 120 varumärken. Här finns med andra ord garanterat något som passar er.

Vi strävar alltid efter perfektion, att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet från våra leverantörer. Vi är därför mycket kräsna när vi väljer ut företag och produkter till vår webshop. Sortimentet utvärderas och uppdateras ständigt, och i den lättnavigerade webbutiken beställer du enkelt det du vill ha med några få klick. Och om inget oförutsett inträffar är dina varor på väg inom 3 dagar efter beställningen.

Connect Marketing har sitt säte i Malmö, med kontor även i Jönköping och Stockholm. Dessutom förfogar vi över ett lager i Borås.